Lestijden

We gaan van groep 1-8 allemaal dezelfde tijden naar school.

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. Woensdag is een korte dag en hebben de kinderen les van 8.30-12.00 uur.

De schooldeuren gaan 10 minuten voor aanvang van de lessen open. Zo is er voldoende tijd voor u en uw kind om naar de klas te gaan en afscheid te nemen. Bij het uitgaan van de school mogen de ouders van groep 1/2 leerlingen hun kind bij de klas ophalen.

Gymtijden

Alle kinderen van groep 1-8 krijgen gymles van een vakleerkracht. Op woensdag groep 3-8 en vrijdag groep 1-8. Voor gym nemen alle kinderen gymschoenen en gymkleding mee. Sieraden mogen niet om tijdens de les en lange haren moeten voor de veiligheid in een staart.

Handvaardigheid, tekenen en muziek

Eén keer per week krijgen de kinderen van groep 1-8 les van onze vakleerkracht beeldend en één keer per week van onze vakleerkracht muziek. Afhankelijk van de leeftijd is de duur van de les aangepast.