De hele Maaspleinschool (zonder Marco) in 2013

Welkom op de website van de Maaspleinschool. De Maaspleinschool wil goed onderwijs bieden voor alle kinderen. We zijn een kleine school waardoor we oog hebben voor ieder individu. De kwaliteit van het onderwijs staat centraal in onze visie. We zijn trots op onze onderwijsresultaten. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, openheid en veiligheid zijn belangrijke waarden voor onze school. We werken op onze school volgens de methodiek leerKRACHT. We hebben wekelijks een bordsessie waarbij we leerlingendoelen stellen die we willen behalen. We bereiden regelmatig samen lessen voor, bekijken lessen van elkaar en geven hier feedback op. Dit alles om elke dag een beetje beter te worden. We willen een lerende organisatie zijn. Een professionele cultuur waar samenwerken een belangrijke rol speelt.

We hopen dat u een via deze website een goed beeld krijgt van onze school.

Klik op een van de onderwerpen aan de linkerkant van deze pagina voor meer informatie. In het archief rechts vind u recente en minder recente nieuwsberichten over gebeurtenissen op en rond de Maaspleinschool. Deze staan gesorteerd op onderwerp of op datum.

Praktische informatie over dit schooljaar vindt u in de

Gedetailleerde informatie staat in de