Verslag van de Haïti actie (groep 8)

Op dinsdag, 12 januari is er een verschrikkelijke ramp gebeurd in Haïti. Veel mensen zijn alles kwijt. Wij proberen Haïti te steunen, net als vele anderen.Wij hadden een leuke manier om geld te verzamelen.

Dat ging als volgt:Er kwamen twee cameramannen van twee televisieprogramma’s: RTV Utrecht en het Jeugdjournaal.

Het werd ook uitgezonden op tv. De filmpjes en foto’s zijn hier, op de site, te bewonderen. U kunt een reactie achterlaten. Het was een heel leuke donderdag.

Groep acht maakte de foto’s, het decor, de cheque en zorgde voor het snijden van de foto’s. Ook hingen ze de foto’s op en hielpen bij de verkoop. Tenslotte brachten ze de totale opbrengst naar het postkantoor. HET TOTALE BEDRAG WAT BIJ ELKAAR GEFOTOGRAFEERD EN GEDONEERD WERD IS…….€ 986, 68 ……….Zo hadden alle leerlingen van groep 8 een eigen taak.

De uitzendingen zijn via de onderstaande links te bekijken:

Het geld is inmiddels op rekening 555 gestort!