Scoren voor gezondheid

Project scoren voor gezondheid op de Maaspleinschool

Op maandag 12 december kwam Daisy van Petra Moves naar de MAASPLEINSCHOOL om ons een dansje te leren, genaamd “Jogg Move”.
Vanaf groep 3 tot en met 8 deden alle kinderen mee

Toen kwamen 2 FC Utrecht spelers. Ze kwamen voor het project: “Scoren voor Gezondheid”. De bedoeling van het project is dat we de komende 20 weken gezonder gaan eten en goed gaan bewegen. Om dat te bereiken hebben de meesters en juffen allemaal een klassencontract ondertekend, samen met de FC Utrecht spelers Rodney Sneijder en Rob van Dijk. Het was een groot succes. Eerst gingen 2 kinderen van groep 8 vragen stellen aan de spelers over hun trainings- en voedingsgewoonten en daarna ging elke klas (groep 3 tot en met 8) met hen op de foto.
Tenslotte gingen we weer dansen (Jogg Move). Toen het dansen klaar was kregen we handtekeningen van Rodney en Rob. Het was een geslaagde ochtend. Kijk maar……

Redouan, Mustafa en Paul

`213