Scoren voor gezondheid door Zakia

Met school we gingen naar de Albert Heijn.

Ik was de reporter, die de twee spelers; Greegor en Alje van FC Utrecht mocht intervieuwen.

Er was de hele tijd een camera bij die me filmde,de kinderen uit mijn klas kwamen er ook wel op. Mhnd Babaj die daar de leiding had vertelde ons eerst de huisregels.We mochten de klanten niet in de weg zitten en dat deden we dus ook niet! We kregen de opdracht gezonde producten te pakken.Maar we moesten doen alsof we gewoon lekerre dingen pakte en niet wisten wat gezond was.Zodat het op TV leek alsof we dat niet weten; gezond .Daarna moesten we ECHT gezonde dingen pakken we kwamen met fruit,melk,thee,water en nog veel meer.Dit keer was het wel goed.

Bij het intervieuwen mocht ik de spelers vragen stellen. B.v of ze zelf koken,of ze zelf boodschappen doen en of ze wat te klagen hebben over het eten in hun broodtrommel of bij de club.

Ik kreeg aan het begin een fotocamera om foto’s te maken van die dag.

Ik heb er al heel wat gemaakt.Heel misschien zijn die foto’s ook op de site te zien!

Aan het eind, toen de leerlingen weg waren, moest ik nog even blijven voor een paar opnames.

Het komt op TV op nickelodeon,vrijdag 13 Feb. om 19:15!

dus wel kijken hè misschien sta je er zelf ook wel op.

Verder was het heel erg leuk en ben ik nog met de spelers op de foto gegaan!

Marije Appelhof die de camera beheerde zei dat ik het heel goed deed, dat is natuurlijk leuk om te horen. Wat vind jij ervan? Kijken hè!!!!!!

Groetjes, Zakia M’barki van de Maaspleinschool!!!!!!