Schoolpleinorkest

SCHOOLPLEINORKEST

Aan alle ouders, buurtbewoners en iedereen die dit leest,

Alle kinderen van de Maaspleinschool willen u uitnodigen om dinsdag 27 mei a.s. om 14:45 uur te kijken en te luisteren naar ons schoolpleinorkest. Op ons schoolplein, Maasplein 1, gaan alle kinderen van de school op ongebruikelijke instrumenten muziek maken. Op cementkuipen, gestemde steigerpijpen, gestemde bierflessen, shakers, klapkokers en klankplanken. Daarnaast wordt er gezongen, gerapt, geklapt en gestampt.
Het schoolpleinorkest is onze afsluiting van ons groot project. We hebben drie weken lang met alle kinderen gewerkt aan het thema: “Maaspleinschool, daar zit muziek in!”

Het Schoolplein Orkest is een fantastisch muzikaal feest voor kinderen, leerkrachten en bezoekers!! We hopen dat u dus ook komt. We zien u graag op dinsdag 27 mei!

Met vriendelijke groeten namens alle kinderen en het team van de Maaspleinschool,

Marco Murk,
directeur Maaspleinschool