Praktische informatie

Op deze pagina vindt u informatie die met het dagelijks reilen en zeilen van de school te maken hebben. Naast deze informatie willen wij u graag meer vertellen over onze school. U kunt daarvoor een afspraak maken met de directeur. Hij zal u informeren over het onderwijs op de Maaspleinschool. Hij kan dan ook uw eventuele vragen beantwoorden. Het leukste is om onder schooltijd te komen, want dan ziet u de school in werking. Na het gesprek en de rondleiding krijgt u een folder en een aanmeldformulier mee. Wij schrijven kinderen niet in voordat er een gesprek is geweest. Als u het aanmeldformulier toch alvast wil invullen, kunt u het hier downloaden:

Klik hier verder voor de praktische informatie:

Een goede communicatie met onze ouders vinden wij erg belangrijk. Hieronder kunt u lezen hoe wij dit op onze school georganiseerd hebben.

Algemene informatie over het schooljaar 2014-2015 vindt u in de

Gedetailleerde informatie over de school vindt u in de