Ons project “Scoren voor Gezondheid” Groep 6 en Groep 7

De start

Ik ging naar school. In de auto ging ik voorin zitten. En nu zijn we er maar, we moeten nog in de klas blijven tot alle kinderen er zijn. Zo nu is iedereen er. Nu lopen we naar buiten naar de bus. De meester telde ons en toen zaten we allemaal en de bus ging rijden. Ik zat naast Mohamed. Het was heel leuk want we gingen praten. Maar op dat moment waren we er al.

We stapten uit de bus en we liepen verder. We kwamen langs het FC Utrecht stadion. Sommige kinderen dachten dat we naar het stadion gingen,maar daar gingen we niet heen. We gingen naar klein Galgewaard. We liepen en we liepen en toen waren we er.

In het begin zag ik een “Scoren voor gezondheid” bus en daar liepen we langs. Er stond een mevrouw en die gaf ons een t-shirt van “Scoren voor gezondheid”.Ze zei dat we hem aan moesten doen in onze kleedkamer. Meester Joop was in onze kleedkamer. Hij gaf ons elk een t-shirt. Ik heb hem aan gedaan en liep naar buiten. We moesten drie kwartier wachten op een andere school. Eindelijk waren ze er. We moesten nog heel even wachten. En toen mochten we het veld op.

Iedereen ging in een groepje maar eerst moesten we warm worden. Een man zij tegen ons dat als we koud zijn dat we dan niet mogen sporten. We begonnen met warm worden. Als de muziek stopte moesten we stil staan. De eerste keer was ik er niet heel goed in maar daarna ging het steeds beter. In de kleedkamer gaf meester Joop ons een naam kaartje,en daar stond onze naam op en cijfers. Die cijfers waren voor welk groepje je was. Mijn cijfers begonnen met de 1. Mohamed en Farshad zaten in mijn groepje. We moesten een paar opdrachten doen. Het eerste opdrachtje was tikkertje. We speelden het een paar keer en ik ben maar een keer getikt!. En verder moesten we de bal hoog houden. Het laatste opdrachtje was partijtje spelen maar dat duurde maar 10 seconden.

Op het laatst gingen we naar de bus we liepen en we liepen. Eindelijk waren we weer bij de bus en gingen naar de school. De meester telde ons weer en we zaten . We reden en we reden. We waren op school en toen moesten we naar huis. De meester zei dat we over 20 weken weer naar Galgewaard gaan. En daarna zei de meester: “Morgen gaan we schaatsen”. Alle kinderen waren blij.

Het schaatsen.

“Oké en nu is het tijd”, zei de meester. We liepen naar de bus en we stapten in, Ik ging met Jamie zitten. We gingen kletsen. We waren er al snel en liepen naar binnen. Toen vroeg de meester wie welke maat had. Daarna mocht ik op de schaatsbaan.

Ik Jasper en Arthur hadden een rood lintje. Vandaag moesten we achteruit schaatsen. En we mochten ook rondjes schaatsen op een been. Op het laatst mochten we een spel doen maar ze waren het vergeten. Toen gingen we naar school en was het schaatsen afgelopen. Dit was het dan over ons project.

Groeten van Thijs