Kinderboekenweek

Begin oktober hadden we een gruwelijk enge opening van de Kinderboekenweek op school! Geweldig! De school is door de Ouderraad prachtig versierd. Heel erg bedankt hiervoor.

Een heks, een vampier, een enge man, een spook en nog een heks, ze waren er allemaal bij binnenkomst om half 9. Ze hebben groep 4-8 voorgelezen in de grote hal en met groep 1-3 gezongen. Acht meiden uit groep 8 hebben ook nog een dans gedaan met alle kinderen van groep 4-8 op het nummer van de kinderboekenweek. Op YouTube is de officiële clip te vinden: https://www.youtube.com/watch?v=KXaz-_OxSs8 .

Elke klas heeft bezoek gehad van een schrijfster. Op de foto zie je schrijfster Isabel van Duijne op bezoek bij de onderbouw. De creamiddag was ook een succes. Er zijn onder andere vampiers en spoken gemaakt. Bij de afsluiting hebben verschillende klassen een optreden verzorgd voor de hele school.