Karatekids

Groepsfoto

Op vrijdagmiddag 8 oktober heeft Lindsey Weerdenburg de school bezocht. Zij is Nederlands en Europees kampioen Karate en heeft de bronzen medaille gewonnen op het wereld kampioenschap in Turkije.

In samenwerking met het project ‘toppers’ is een workshop georganiseerd voor groep 4. De workshop bestond uit twee delen. Een presentatie in de klas en een praktijk gedeelte in de gymzaal.

Tijdens de presentatie konden de leerlingen vragen stellen over het topsport leven van Lindsey. Bijvoorbeeld; wat eet je? Hoe vaak train je? Moet je vaak reizen?

Na de presentatie van 45 minuten volgden een karate les in de gymzaal. Er is flink gezweet en hard gewerkt. De karate kreten vlogen je om de oren; ‘een harde ki-aa’.

Al met al een leuke en leerzame les van een topsporter op school.

Handtekening 1 Handtekening 2 Karateles Karateles 2 Karateles 3 Karateles 4 Karatesles 5 presentatie in klas 1 presentatie in klas 2