Groep 3 speelt Pluk van de petteflet

In de torteltuin staan hele mooie oude bomen en er wonen een heleboel lieve diertjes. Ik was zelf een konijntje en Ouadi en Cas ook. Sil zat naast me met de muisjes Sanne en Jennifer A. We deden een toneelstuk voor de papa’s en mama’s en dat toneelstuk gaat over Pluk van de Petteflet. Juffrouw Claire heeft ons het toneelstukje geleerd. We hebben wel iets van drie keer geoefend. Het was best leuk en we hebben liedjes geleerd over de kluizelaar, meneer Pen en Pluk en Aagje en mevrouw Helderder. En mevrouw Helderder die spuit alle beestjes plat met haar spuitbus. En het ging best goed en het publiek dat vond het ook erg mooi en de liedjes van Aagje, mevrouw Helderder en Pluk hadden we gezongen. En Anna die zong de liedjes en wij mochten het achterstukje doen wat we dan daarna doen. En dat was het.

Verslag van Auke, Groep 3