De Kika run

Zondag was het eindelijk zover, de kika run begon. Als je vroeg was, dan hoefde je je niet te vervelen, er waren namelijk ook spelletjes zoals: schminken, voetballen, springen op het springkussen, tekenen, knutselen en je had ook een kartonnen instagram/ facebookpagina ’s waar een gat in zat en dan kon je een foto maken. Je kon ook beertjes en eten kopen. En ook op kartonnen bordjes iets schrijven voor iemand die je wil steunen als hij of zij gaat rennen. En je moest je startnummer ophalen. Als eerst begon de tien km met een warming up. Daarna gingen we aftellen van tien tot en met één en begon de tien km. Daarna moest de vijf km nog een paar minuten wachten. Na die paar minuten wachten gingen de vijf km ook warming up doen enz. de vijf km ging van start en iedereen klapte, en de ouders maakten foto’s van hun kinderen. Je had een heel klein stoppuntje waar je snel water kon drinken en weer verder kon rennen. Als je weer terug was begon weer iedereen te klappen en maakten de ouders weer foto’s van hun kinderen.

Toen iedereen terug was werd bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. De tussenstand van hoeveel geld er is opgehaald staat nu op € 197.208,62. Het was er heel leuk.

Chaimae & Evi

IMG_8257IMG_8259IMG_8263IMG_8278IMG_8287IMG_8293