Cito-scores Maaspleinschool groep 8 – 2010

Cito-scores Maaspleinschool groep 8 – 2010.

De Citotoetsen zijn geweest en de uitslagen zijn bekend. Wederom hebben we het goed gedaan. Wéér stegen we uit boven het landelijk gemiddelde van 533,6 van de 4 grote steden en het landelijk gemiddelde van 535,8. Onze gemiddelde score dit jaar komt uit op 538,1. In schooltype uitgedrukt goed voor HAVO-Atheneum-niveau. Alle kinderen, juffen en meesters hebben er een goed gevoel over en zijn blij met dit goede resultaat. Maar zeg zelf, wie vindt het nu niet leuk als hard werken in een prettige sfeer goed beloond wordt?!

Maar we zijn er nog niet. Meester Max heeft alle verwijzingsgesprekken inmiddels afgerond, en de kinderen hebben hun schoolkeuzes gemaakt.

Toch is er elk jaar weer de kans dat er wegens overaanmelding op sommige scholen moet worden geloot. Daarom hebben de kinderen ook een tweede schoolkeuze op het RAAD-formulier vermeld. Daarom gaat het toch nog spannend worden, maar uiteraard zien we de toekomst optimistisch tegemoet.

Hieronder staat de gekozen scholen (1e keus)

Max Foppen, leerkracht groep 8

2 kinderen VMBO –LWOO Het Oosterlicht College in Nieuwegein
    Het Vaderrijn College