Bank Battle

Bank battle groep 8

Maandag deed groep 8 mee aan bankbattle, een wedstrijd door heel Nederland. We moesten vragen beantwoorden waarvan we het antwoord op internet konden vinden. Voordat het begon kwam er nog een mevrouw langs van de Rabobank, die bank sponsorde de wedstrijd. We kregen van haar uitleg en een tasje met wat spullen. Voor ons was het wat makkelijker, omdat we ook al meedoen aan een andere wedstrijd, waar je hetzelfde moest doen. Er waren meer dan 200 vragen, waar 11 plaatsnamen uit moesten komen. Die namen kwamen elk uit een eigen provincie. Eén provincie zat er niet tussen, en die naam moest je invullen als antwoord. Wie als eerste het goede antwoord had ingevuld, had gewonnen. Uiteindelijk moesten wij gokken of het Flevoland was of Utrecht. We hebben op Utrecht gegokt, en dat was ook nog eens het goede antwoord. We zijn vierde geworden van alle Utrechtse scholen.

Bank Battle2Bank Battle3Bank Balltle1

Bank Battle3